Matematik

Renten af 3500

23. januar 2012 af Eksamen12 (Slettet)

Er der nogle, som kan hurtig hjælpe mig.

renten af 3500 kr til 2%p.a i et halv år? Også er der den sidste Fra en hat med numrene fra1-20 trækkes et nummer

Hvad er sandsyligheden for, at det er et nummer, der er mindre end 15?

(:


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. januar 2012 af mads5113 (Slettet)

3500/100=350

350*2=700

og så dividere du med 2 fordi det kun er et halvt år:

700/2=350

--------------

sandsynligheden i anden opgave er 14/20=0.7  som er 70%


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. januar 2012 af mathon

    
                     Rhalvår = (1/2)·Rår = 0,5·(3500 kr)·0,02


Brugbart svar (1)

Svar #3
02. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#1

3500/100 = 35


Skriv et svar til: Renten af 3500

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.