Fysik

amplitude, lambda og perioden (bølger)

29. januar 2012 af annx3218 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hejsa peeps!
i kinda need some help...

nogle der kan formlerne til at finde:
A (amplitude)
Lambda (bølgelængden)
T (perioden)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. januar 2012 af lyskurv (Slettet)

lambda = f * v

f = frekvens

v= bølgens hastighed

 

T for svingnings tiden:

T = 1/f

 

det skulle gerne være rigtigt, jeg kan ikke den for A


Skriv et svar til: amplitude, lambda og perioden (bølger)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.