Matematik

Differentiabel funktion

12. februar 2012 af Hiphopopotomus (Slettet) - Niveau: A-niveau

Om en differentiabel funktion f oplyses, at f (2) = 3 og f ' (2) = -1

Funktionerne g og h er givet ved:

g (x) = f (x) +x

og

h (x) = x * f (x)

 

Bestem g ' (2)   og   h ' (2)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. februar 2012 af mathon

på opfordring:

        g '(x) = f '(x) + 1

        g '(2) = f '(2) + 1 = (-1) + 1 = 0

 

        h '(x) = 1·f(x) + x·f '(x)

        h '(2) = f(2) + 2·f '(2)  = 3 + 2·(-1) = 3 - 2 = 1


Skriv et svar til: Differentiabel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.