Dansk

HURTIG HJÆLP ANSØGNING TIL UNGDOMSUDDANNELSE!!!!

19. februar 2012 af Arzumm (Slettet)

Er der ikke pleeasee nogle der ville være sød at rette den ansøgning jeg har skrevet ??? 

Jeg er en frisk og glad pige på 16 år, som bor hjemme hos min far i Vangede sammen med mine søskende. Jeg kommer fra Tyrkiet og har boet i Danmark, i næsten 9 år, jeg har desværre startet i skolen i 4. klasse p.ga nogle forhindringer. Jeg er meget ambitiøs og flittig i mit skolearbejde. Jeg har en intension om at levere et godt resultat i mit arbejde og jeg arbejder altid meget disciplineret med tingene. Jeg arbejder koncentreret og samvittighedsfuldt både med det mundtlige og det skriftlige. Det resulterer måske også til, hvor godt jeg klarer mig i skolen, da jeg er ligeså flittig og målrettet til en god uddannelse som mine kammerater. Jeg har ikke lyst til at slentre gennem gymnasiet, jeg vil klare mig godt, så jeg kan komme videre i systemet. Som alle, har jeg også nogle drømme som skal opfyldes, jeg vil enten være arkitekt eller så bygningsingeniør.  Jeg kan 5 sprog, som: tyrkisk, kurdisk, dansk, engelsk og tysk. Jeg synes, at jeg er rigtig god til de sproglige fag, Mine faglige styrkeområder er ikke kun de sproglige, men også naturvidenskabelige, jeg er en af de bedste i min klasse til matematik, fysik, biologi og geografi. Jeg har store mål til fremtiden, jeg vil ikke skuffe mine forældre, da de betyder rigtig meget for mig. Jeg vil have nogle gode resultater senere hen i mit liv.
Samtidig forventer jeg, at jeg bliver mere selvstændig samt lidt mere social, da det altid er to gode styrker at have. Jeg har ikke noget arbejde for tiden, men har for et års tid siden kørt med aviser. For det meste af min fritid, er jeg sammen med mine venner og familie. Jeg vil ønske alt det bedste for mig selv, et nyt liv venter på mig. Jeg er virkelig spændt på, om hvad der skal ske senere hen, som jeg skrev før, ville jeg nå nogle gode resultater omkring min gymnasial uddannelse.

 

PÅ FORHÅND TAK, JEG SKAL AFLEVERE DEN I MORGEN SKYND JER PLEASE!! :(


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. februar 2012 af Jegvedingenting

Du er godt nok dygtig!


Svar #2
19. februar 2012 af Arzumm (Slettet)

hjææææææææææææææææææææææælp nuu :'(


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. februar 2012 af dianaklinder (Slettet)

Jeg er en frisk og glad pige på 16 år. Jeg bor hjemme hos min far i Vangede sammen med mine søskende. Jeg kommer fra Tyrkiet og har boet i Danmark i næsten 9 år. Grundet nogle forhindringer startede jeg først i skole i 4.klasse. Jeg er meget ambitiøs og flittig i mit skolearbejde. Jeg har en intension om at levere et godt resultat i mit arbejde, og jeg arbejder altid meget disciplineret med tingene. Jeg arbejder koncentreret og samvittighedsfuldt både med det mundtlige og det skriftlige. Derfor føler jeg også, at jeg skal bevise at jeg kan gennemføre en uddannelse. Jeg vil gerne i gymnasiet og vise hvad jeg kan. Dette håber jeg også bliver et skridt til at komme videre i systemet.  Jeg har selvfølgelig også nogle drømme som jeg håber at jeg kan opfylde. Jeg vil gerne være arkitekt eller bygningsingeniør.  Jeg er god til sprog og kan hele fem: tyrkisk, kurdisk, dansk, engelsk og tysk. Men mine faglige styrkeområder er ikke kun det sproglige, men også det naturvidenskabelige. Jeg er en af de bedste i min klasse til matematik, fysik, biologi og geografi. Jeg har derfor store mål og mange ambitioner for min fremtid, og ønsker så vidt muligt at udleve mine drømme.
Jeg forventer at jeg i gymnasiet vil blive mere social, men også mere selvstændig. Jeg har ikke noget arbejde for tiden, men har for et års tid siden gået med aviser. Det meste af min fritid bruger jeg derfor sammen med min familie og venner.
Jeg er sikker på, at et ”nyt liv” venter på mig. Jeg er virkelig spændt på, om hvad der skal ske senere hen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
19. februar 2012 af dianaklinder (Slettet)

Here you go girl :-) Rigtig fin ansøgning. Har rettet lidt rundt omkring osv.. Håber det kan bruges :-)


Brugbart svar (1)

Svar #5
19. februar 2012 af Stygotius



Svar #3 - Citér
24 minutter siden af dianaklinder


Jeg er en frisk og glad pige på 16 år. Jeg bor hjemme hos min far i Vangede sammen med mine søskende. Jeg kommer fra Tyrkiet og har boet i Danmark i næsten 9 år. Grundet nogle forhindringer startede jeg først i skole i 4.klasse. Jeg er meget ambitiøs og flittig i mit skolearbejde. Jeg har en intension (intention) ambition om at levere et godt resultat i mit arbejde, og jeg arbejder altid meget disciplineret med tingene. Jeg arbejder koncentreret og samvittighedsfuldt både med det mundtlige og det skriftlige. Derfor føler jeg også, at jeg skal bevise at jeg kan gennemføre en uddannelse. Jeg vil gerne i gymnasiet og vise hvad jeg kan. Dette håber jeg også bliver et skridt til at komme videre i systemet.  Jeg har selvfølgelig også nogle drømme som jeg håber at jeg kan opfylde. Jeg vil gerne være arkitekt eller bygningsingeniør.  Jeg er god til sprog og kan hele fem: tyrkisk, kurdisk, dansk, engelsk og tysk. (Men m) Mine faglige styrkeområder er ikke kun det sproglige, men også det naturvidenskabelige. Jeg er en af de bedste i min klasse til matematik, fysik, biologi og geografi. Jeg har derfor store mål og mange ambitioner (for min fremtid,) og ønsker så vidt muligt at udleve mine drømme.
Jeg forventer at jeg i gymnasiet vil blive mere social(, men) og også mere selvstændig. Jeg har ikke noget arbejde for tiden, men har for et års tid siden gået med aviser. Det meste af min fritid bruger jeg derfor sammen med min familie og mine venner.
Jeg er sikker på, at et ”nyt liv” venter (på) mig. Jeg er virkelig spændt på, (om) hvad der skal ske senere hen.


Brugbart svar (1)

Svar #6
21. februar 2012 af Star04 (Slettet)

Synes det du har skrevet er rigtig godt, men ja tjek de rettelser de andre har givet ;) 

 


Svar #7
21. februar 2012 af Arzumm (Slettet)

Tusind tak! :))


Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP ANSØGNING TIL UNGDOMSUDDANNELSE!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.