Matematik

Potens og handel

25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej jeg har en opgave som jeg slet ikke forstår, da der ikke står hvad momsen er? håber i kan hjælpe :)?

Opgaven: 

Følgende priser er uden moms. Beregn prisen med moms. 

A. 500 kr. =                kr.

B. 3600 kr. =              kr.

C. 1000 kr. =              kr.

D. 95 kr. =                   kr.

E. 28,75 kr =                 kr.

F. 6000 kr =                kr.


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2012 af PeterValberg

du skal lægge 25% moms til beløbet i hvert tilfælde...

det gøres ved at gange med 1,25

a) 500·1,25 = 625 kr.

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
25. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Okay tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Potens og handel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.