Matematik

Radius

26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej, hvordan bergener man en cirkels diameter ??


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2012 af YesMe (Slettet)

Afhænger af hvordan opgaven lyder ..

radius er halvdelen af ens diameter.

O = 2rπ = dπ

A = r2π = (d/2)2π = (d2/4)π


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2012 af celine34 (Slettet)

Hov nej...

 

D= r2


Svar #3
26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Okay tak for hjælpen :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. februar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Diameteren er det dobbelte af radius, ikke dens kvadrat: d = 2r .


Svar #5
26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Radius på min opgave er 2.25 cm, hvordan skal jeg så løse den???


Brugbart svar (0)

Svar #6
26. februar 2012 af YesMe (Slettet)

#5

Genlæs #4

d = 2r.

d = 2·2.25 = ..................................................................................... ?


Svar #7
26. februar 2012 af Sidsel113 (Slettet)

Okay det er 4,5 tak for hjælpen .


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. februar 2012 af celine34 (Slettet)

Nåårh jo.


Skriv et svar til: Radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.