Matematik

To funktioner f og g

27. februar 2012 af lalalalama (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vi har to funktioner givet ved:

f(x) = x^2 - 4x + 8

g(x) = 3x * e^(-x)


a) Bestem den værdi af x, hvor den lodrette afstand mellem grafen for f og grafen for g
er mindst mulig.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. februar 2012 af SuneChr

Sig     h(x)   =   f(x) - g(x)    og løs   h' (x) = 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
27. februar 2012 af mathon

                          distlodret =   | x2 - 4x + 8 - 3x·e-x |


Svar #3
27. februar 2012 af lalalalama (Slettet)

Mange tak! :-)


Skriv et svar til: To funktioner f og g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.