Kemi

Beregn H3O

02. marts 2012 af JellyMan (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej studieportal jeg har en opgave jeg ikke kan løse:

Uforenet regnvand har en pH-værdi på 5,6. Beregn H3O i almindelig regnvand og i regnvand med en pH-værdi på 4.3.

 

Tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2012 af mathon

             Uforurenet regnvand har en pH-værdi på 5,6
 
                               [H3O+] = 10-pH M = 10-5,6 M = 2,51·10-6 M

 

             regnvand med pH-værdi på 4,3

                               [H3O+] = 10-pH M = 10-4,3 M = 5,01·10-5 M


Skriv et svar til: Beregn H3O

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.