Matematik
bestemt integral
04. marts 2012 af
JTPUK (Slettet)
-
Niveau: B-niveau
Graferne for funktionerne f og g afgrænser et punktmængde, dvs. område, der har et areal. Bestem dette areal, når f (x) = x2 +1 og g(x) = x +7 hvordan finder jeg a∫b??
Svar #1
04. marts 2012 af peter lind
Løs ligningen f(x) = g(x) for at finde grænserne for arealet. Lav evt. en graf for funktionerne for at få et overblik.
Skriv et svar til: bestemt integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
