Matematik

Hvilken graf hører til hvilken funktion

05. marts 2012 af lalalalama (Slettet) - Niveau: A-niveau

Figuren viser graferne for funktionerne f(x) = 2x, g(x) = 0,5x og h(x) = 1,2x

Gør rede for hvilken graf der til hører til hvilken funktion..

Kan i hjælpe tak?

Vedhæftet fil: Dok1 figur.docx

Brugbart svar (1)

Svar #1
05. marts 2012 af OhFortuna (Slettet)

Hej lalalalama (hivis jeg har tællet det korrekte antal lama's)

 

Vølg x=1,

f(1)= 2 ;

g(1)=0.5 ; 

h(1)=1,2 

Hvilken graf "er højest"? lavest? i midten?


Svar #2
05. marts 2012 af lalalalama (Slettet)

Tak skal du have.. har forstået det nu :)


Skriv et svar til: Hvilken graf hører til hvilken funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.