Fysik

Hjælp til fysik ! opdriften på en legeme der kan flyde

07. marts 2012 af hjælpsøgesnu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Forklar hvad forskellen er på en legeme der kan flyde i vand og en legeme der er i vand?

På forhånd tak!


Svar #1
07. marts 2012 af hjælpsøgesnu (Slettet)

Nogen der vil hjælpe, jeg skal aflevere det senest idag?:s


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2012 af mathon

              legemet der flyder i vand har mindre densitet end vand

                         opdriften er lig med tyngden af det fortrængte vand = tyngden af legemet

 

              et legeme nedsænket i vand har større densitet end vand

                       opdriften er lig med tyngden af det fortrængte vand


Svar #3
07. marts 2012 af hjælpsøgesnu (Slettet)

Mange takk !!


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. marts 2012 af mathon

 

       Flydning
                                  Fop = Vunder·ρvand·g = V·ρlegeme·g                               ρlegeme ≤ ρvand   

 

       Nedsænket
                                 Fop = V·ρvand·g                                                            ρlegeme > ρvand  
  

 

 

 


Skriv et svar til: Hjælp til fysik ! opdriften på en legeme der kan flyde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.