Matematik

funktion

10. marts 2012 af lotte14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

der er givet en funktion f(x)=2x-7      

a) løs ligningen f(x)=1 og derefter undersøg om punktet (100,193) ligger på grafen for f  

skal man ldifferencere funktionen? og hvordan gør man lige kan ikke huske det


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Kan du hjælpe med noget dansk+?


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Indsæt 1 for x

Indsæt 100 for x og se, om du får f(x) = 193


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. marts 2012 af mette48 (Slettet)

funktion f(x)=2x-7     

 løs ligningen f(x)=1               indsæt 1 i stedet for f(x)

1=2x-7                                  læg 7 til på begge sider og del med 2 på begge sider.

undersøg om punktet (100,193)

indsæt 100 i stedet for x og beregn f(x)

giver resultatet 193 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. marts 2012 af nielsenHTX

#3 "løs ligningen f(x)=1               indsæt 1 i stedet for f(x)" giver ikke nogen mening, (der ville så bare stå 1=1)er dog tænk rigtigt da du har sat det rigtige ind.

løs ligningen f(x)=1   gøres ved at indsætte hvad f(x) også er(2x-7), som så også er gjort i næste linje i #3.


Brugbart svar (0)

Svar #5
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

#4

Selvfølgeligt .. Men det er fordi, mette48 ville gøre det nemmere for lotte14, som ikke aner hvad man bruger matematikken til.


Svar #6
10. marts 2012 af lotte14 (Slettet)

til yesme hvem fanden tror du egentlig du er?? tror det er for sjov jeg skriver herinde?? forstår simpelthen ikke mennesker som dig, hvad laver du herinde, hvis dit eneste formål er at nedgøre andre der har brug for hjælp til matematik eller andre fag. det er virkelig en skam at du bruger din viden så ufornuftig....


Brugbart svar (0)

Svar #7
10. marts 2012 af mette48 (Slettet)

#3

har du læst hele tråden?

Så ved du også at der i #2 står" Indsæt 1 for x" hvilket er forkert

Du har åbenbart heller ikke læst hele indholdet i mit indlæg. Teksten henviser til begge oplysninger ovenfor.

Kunne det mon tænkes at det er dig der henvises til i #1?

 


Skriv et svar til: funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.