Fysik

Enheder hjælp..haster

10. marts 2012 af Lillozz (Slettet)

kg• J/m3 er det det samme som Pa?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. marts 2012 af mathon

          Nej


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

Mathon kan du hjællpe?


Brugbart svar (1)

Svar #3
10. marts 2012 af mathon

            Pa·m3 = J


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. marts 2012 af SuneChr

1 Pa  =  0,101972  kg / m2    

Se i.ø.    http://www.formel.dk/enheder/enhedsomregner/tryk/pascal.htm    


Svar #5
10. marts 2012 af Lillozz (Slettet)

P= (ρ·kB·T)/m

densitet= kg/m3 og kB=J/K T=K og m= ku som er omregnet til kg

og når jeg regner enhederne ud, får jeg kg2*J/m3

 

 


Skriv et svar til: Enheder hjælp..haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.