Matematik

Søger hjælp til beregning af rejsetid

11. marts 2012 af stef4905 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Når jeg beregner Rejsetid med fomlen.

 

Km / km t = x

Hvordan omregner jeg så x til minutter.

Eksempel:

 

10/15 = 0,666

 

Hvordan regnder jeg så 0,666 om til minutter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. marts 2012 af mathon

  

                                             (10/15) time = (10/15) · (60 min/time) = 40 minutter


Skriv et svar til: Søger hjælp til beregning af rejsetid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.