Matematik

Beregn beløbet.

11. marts 2012 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet) - Niveau: 8. klasse

150 kr. er 30% af et beløb. Beregn hele beløbet? 

 

Jeg forstår den ikke rigtig. Jeg kommer frem til nogle underlige og meget forksellige resultater? er der nogen der ved hvordan man kan gøre? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. marts 2012 af PeterValberg

(150/30)·100 = ????

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
11. marts 2012 af JulieHjortshøjSørensen (Slettet)

jeg får det til 500. men kan det passe?


Brugbart svar (1)

Svar #3
11. marts 2012 af anonymens (Slettet)

Ja det passer da fint :-)

30*3=90

150*3=450

Begge beløb ligger tæt på og lige under.


Skriv et svar til: Beregn beløbet.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.