Matematik

Rumfang i en kasse

18. marts 2012 af Mester12 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Matematik opgave, håber nogle er friske til at hjælpe!! 

En container har form som en åben kasse sammenhængen mellem kassens højde h og kassens bredde x er 3x+h=3, mens sammenhængen mellem kassens længde L og kassens bredde er L=2x

 

Bestem kassens rumfang udtrykt i x?

tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. marts 2012 af mathon

                                     V = h · b · L

                                     V(x) = (3-3x) · x  ·2x

                                     V(x) = (3-3x) · 2x2

                                     V(x) = 6x2· (1 - x)

                     


Svar #2
18. marts 2012 af Mester12 (Slettet)

mANGE TAK MATHON


Svar #3
18. marts 2012 af Mester12 (Slettet)

MEN KAN DU FORKLARE LIDT


Skriv et svar til: Rumfang i en kasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.