Matematik

Funktion - lommeregner

18. marts 2012 af hurlumhey (Slettet)

Hej. Hvordan skriver man denne funktion ind på lommeregner:
f(x)=500/x+(3,42x)^2 hvor x>0
Det jeg ikke kan finde ud af er, hvordan skriver at x skal være større end 0.


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. marts 2012 af YesMe (Slettet)

Jeg tror du skal skrive:

f(x) = (500/x) + 3.42x2 ´| x > 0


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2012 af Andreww (Slettet)

#1 - f(x)=500/x+(3,42x)^2 hvor x>0

#2 - f(x) = (500/x) + 3.42x2 | x > 0

 

Bemærk at det er 2 forskellige ligninger. Og hvad er hensigten, - vil du definere funktionen?


Svar #3
20. marts 2012 af hurlumhey (Slettet)

fandt ud af det - men tak :)


Skriv et svar til: Funktion - lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.