Studievejledning

at tage et ekstra fag på HF?

20. marts 2012 af ThymsB (Slettet)

Hej Studieportalen!

Jeg har idag tilmeldt mig Matematik A som selvstuderende efter at have overvejet det i nogle måneder (puha, frsiten var på fredag, så det var meget heldigt) og mit spørgsmål går så på, hvorvidt jeg kan anvende disse karakterer i min studentereksamen, som jeg afslutter her til sommer?

Det ville være en fordel, fordi jeg så ville få en bonus, for det ekstra A-niveau fag. (Selvfølgelig såfremt jeg får tilstrækkelige karakterer)


Brugbart svar (2)

Svar #1
26. marts 2012 af MaibritG

Det kan du faktisk godt. Jeg kunne fint bruge mine ekstrafag fra VUC på Teknisk Gymnasium, hvis det var det, jeg ville. Det krævede blot at karaktererne blev overført til studentereksamensbeviset.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Svar #2
26. marts 2012 af ThymsB (Slettet)

Okay. Det lyder jo rigtig godt! - er det noget du har gjort? i så fald kunne det være fedt lige at få din historie. 

Min skole siger nemlig at jeg er nødt til at få en årskarakter i fagene, hvilket simpelthen ikke er muligt for mig. Det ville være ekstremt fedt hvis du havde en kilde, som kan bekræfte din kommentar. Hvis ikke du kan fidne det, er det naturligvis også helt okay, 


Brugbart svar (2)

Svar #3
26. marts 2012 af MaibritG

Nej, jeg valgte ikke at gøre det. Mit gennemsnit fra HTX var højt nok til at jeg frit kunne vælge mellem alle uddannelseshylder. Ang. den manglende årskarakter, burde det være muligt at få din underviser fra HF til at give dig en årskarakter (for mig var det ikke nødvendigt). Der er nemlig en særlig kolonne på eksamensbe-viset, hvor de kan skrive særlige bemærkninger/oplysninger. Her er et udkast fra mit HTX-eksamensbevis, hvor jeg meritoverførte samfundsfag C fra IB (angives som STX):

Jeg har redigeret lidt i billedet for at få det gjort lidt mindre.

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: at tage et ekstra fag på HF?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.