Fysik

ENERGI HJÆLP

21. marts 2012 af anjahør (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvlike sætninger og regler er der for energi??
- nyttevirkning


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. marts 2012 af peter lind

Den er konstant


Brugbart svar (1)

Svar #2
21. marts 2012 af Jona5336 (Slettet)

Energien er bevaret. Og nyttevirkning dækker over den procentvise udnyttelse af den tilførte energi. 

Nyttevirkning: η
Nyttevirkning = Nyttiggjort energi/Tilført energi * 100%

η = Enytte/Etilført * 100%

Eksempel

η= 5%
E_tilført= 3500 J

E_nytte = η*Etilført/100% = 5 %*3500 J / 100% = 100% 175 J


Skriv et svar til: ENERGI HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.