Matematik

Hastighed og ATK

24. marts 2012 af Niko83 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Et køretøj bliver fotograferet, når hastigheden
overstiger en bestemt værdi.
Hastighederne måles i km/t som helt tal.

 

Tolerance ved ATK:

Køretøjet bliver fotograferet, når hastigheden (Vk)
overstiger den tilladte hastighed (Vt) med mere end
10 % plus 3 km/t

Modeller:
a: Vk ≤ 0,1Vt + 3
b: Vk > 0,1Vt + Vt +3
c: Vk > 0,3Vt + 1,1
d: Vk > 1,1Vt +3
e: Vk ≥ 1,1Vt +3

SPØRGSMÅL

Hvilke/hvilken af modellerne a-e beskriver ”Tolerancen ved ATK”?

JEG TROR AT DET ER (E), HVIS NOGEN SVARER DEN SPØRGSMÅL, FORKLAR MIG VENLIGST HVORFOR FORDI JEG ER FORVIRRET MELLEM e og d på grund af > og≥


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. marts 2012 af matheny2014 (Slettet)

">" betyder større end 
"≥"betyfer større end eller lig med


Brugbart svar (2)

Svar #2
24. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Der står at "hastigheden overstiger"

dvs. det er ikke =, men >

Videre står der, at det, der overstiges er Vt + 10% + 3 =

Vt + 0,1Vt + 3 = 1,1 Vt + 3

De korrekte svar er derfor

b) og d)

;-)


Skriv et svar til: Hastighed og ATK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.