Studiejob

Vil skifte job men kan ikke forklare hvorfor.

24. marts 2012 af nannakildegaard (Slettet)

Hej. 

Jeg har allerede et job som opvasker på en restaurent hvor jeg har arbejdet i ca. 2 år, men min storesøster siger at jeg skal søge ned på hendes arbejde og så skal hun nok ligge et godt ord ind. Og Lige siden min søster startede på den restaurent for 4 år siden, har jeg også godt kunne tænke mig at arbejde dernede, og vil faktisk hellere arbejde der end på den restaurent jeg i forvejen arbejder på. Dels pga. mange at mine venner arbejder der, og dels fordi arbejdet er mindre fysisk krævende (for ryggen og hænderne).

Mit spørgsmål er så hvordan jeg liiige forklare i en jobansøsgning, hvorfor jeg på trods af at jeg godt kan lide min nuværende arbejdsplads, gerne vil arbejde der uden at det lyder dumt!
OG hvordan forklarer jeg lige min chef det, hvis jeg gerne vil skifte!


Brugbart svar (3)

Svar #1
26. marts 2012 af okerne

Hej

Du kan jo bare sige til dem begge du behøver nye udfordringer. Vent dog med at fortælle din nuværende chef det, til du faktisk har fået det nye job. Og bare rolig din chef skal nok komme sig over tabet :)


Brugbart svar (3)

Svar #2
26. marts 2012 af MaibritG

Du behøver jo faktisk ikke at nævne i din jobansøgning, at du i forvejen har et arbejde til arbejdsgiver. Det ville jeg ikke gøre. Får du jobbet, jamen så må du informere din nuværende chef om, at du har valgt at søge nye udfordringer. Husk at være opmærksom på din fratrædelsestid (står i din kontrakt, hvis der er en).

- - -

Med venlig hilsen
Maibrit


Skriv et svar til: Vil skifte job men kan ikke forklare hvorfor.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.