Matematik

ÈN Ligninger

26. marts 2012 af jihudsif (Slettet) - Niveau: 9. klasse

7X = 57 

 

hVAD GIVER DET?

8 iKKE?


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. marts 2012 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke korrekt.

x = 57/7 = 81/7


Svar #2
26. marts 2012 af jihudsif (Slettet)

8,12


Brugbart svar (1)

Svar #3
26. marts 2012 af Krabasken (Slettet)

Det nøjagtige er 8 1/7

Det næsten rigtige er 8,14

Det lidt forkerte er 8,12

;-)


Skriv et svar til: ÈN Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.