Matematik

Opskriv en ligning

16. april 2012 af mathbj (Slettet) - Niveau: A-niveau

Med normalvektor n = (0,0,4) og punktet P0 = (3,0,0) får jeg ligningen:

0(x-3)+0(y-0)+4(z-0)=0

har jeg så ikke ret i at når man ganger ind i parenteserne får:

4z = 0?

Et andet spørgsmål:

Er det rigtigt at jeg med det resultat kan konkluderer at planen kun befinder sig i z = 0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2012 af peter lind

Det er korrekt. Planen er x-y planen.


Svar #2
16. april 2012 af mathbj (Slettet)

Takker


Skriv et svar til: Opskriv en ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.