Matematik

Hurtigt spg

16. april 2012 af TimonOGPumbaa (Slettet)

hej

Hvad er resultatet på det her: t + 1 gange 3 + 2t gange 4 ?????


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. april 2012 af nielsenHTX

t + 1 gange 3 + 2t gange 4 =t+1*3+2*4*t=9t+3


Brugbart svar (1)

Svar #2
16. april 2012 af Flemming1212 (Slettet)


Svar #3
16. april 2012 af TimonOGPumbaa (Slettet)

Hvad med

1 + t gange t + (2-t) gange t - 4 ?

Er der ikke en måde at løse det på lommeregeren egentlig?


Brugbart svar (1)

Svar #4
16. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Prøv at skrive det op selv med parenteser:

(1+t)·(t + (2-t))·(t-4) = (1+t)·2·(t-4) = 2·(t -4 +t2 -4t) = 2·(t2 -3t -4) = 2t2 -6t -8


Brugbart svar (1)

Svar #5
16. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Jeg gætter så på, at #0 skal læses

(t+1)·(3+2t)·4 = 4·(2t2+5t+3) = 8t2 + 20t +12


Skriv et svar til: Hurtigt spg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.