Andre fag

Matlab problem

18. april 2012 af klinkez (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg står og skal aflevere en forholdsvist simpel matlab opgave, som handler om logistik og import og export igennem excel, men kan simpelthen ikke få den til at hente varen, i matlab?

 

%impotere fra excel
function import (obj)
    [num,txt] = xlsread('Vareliste.xls',1,'A2:c100');

    obj.varebetegnelser=txt(:,2);%vektor med varebetegnelser
    obj.priser=num(:,3); %vektor med priser
end
end
end


%opgave 2
    function[a,b]=FindVare (obj,varenr) 

    a=obj.varebetegnelser(varenr); %henter varebetegenlser fra et given varenummer
    b=obj.priser(varenr);%Henter priser fra et givet varenummer.
end

Hvorfor får jeg en fejl ved FindVare?


Skriv et svar til: Matlab problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.