Matematik

Afstands og tidsregning

19. april 2012 af tenebrex (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

 

vi kan ikke finde ud af det her problem..

Hvis man kører 50 km/t og skal kører 6 km, hvor lang tid til det så tage???

 

tak for hjælpen på forhånd :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2012 af mathon

 

                       tid = afstand / hastighed

                        t = s / v

                        t = (6 km) / (50 km/h) = 0,12 h = 7 min 12 sek


Svar #2
19. april 2012 af tenebrex (Slettet)

Tusind tak! :D


Skriv et svar til: Afstands og tidsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.