Matematik

hurtigt differentieringsspørgsmål !

21. april 2012 af warz0ne (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej :)
hvordan kan man differentire f(x)=e^2x-3x ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

Ved at differentiere hvert led for sig og benytte reglerne for differentiation af de elementære funktioner:

(ekx)' = k·ekx

(a·xn)' = a·n·xn-1


Svar #2
21. april 2012 af warz0ne (Slettet)

dvs. 2x*e-2x .. kan det passe ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det passer ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. april 2012 af YesMe (Slettet)

(ekx - a·xn)' = (ekx)' - (a·xn)' = k·ekx - a·n·xn-1


Skriv et svar til: hurtigt differentieringsspørgsmål !

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.