Matematik

Ligning ved hjælp af nulregel

22. april 2012 af 2650michy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle.

 

Jeg skal løse ligningen evd hjælp af nulregelen.

 

(x-1) ( x2 -4)

 

Er der nogle der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2012 af whereab (Slettet)

(x -1)( x2-4) = 0  ⇔  x-1=0 ∨ x2-4=0

Så løs ligningerne x-1=0 og x2-4=0


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2012 af mathon

                     (x-1)(x2-4) = 0

                     (x-1)(x2-22) = 0

                     (x-1)(x+2)(x-2) = 0

 


Skriv et svar til: Ligning ved hjælp af nulregel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.