Fysik

Energi for at flytte kolds 1cm.?

22. april 2012 af Martin1454 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har lavet et forsøg hvor vi skulle flytte en metal klods over is,

og vi har fundet ud af gnidningskoefficienten på klodsen er 0,1 for vores 100g klods,

men jeg kan ikke finde ud af hvor meget energi vi så skal bruge for at flytte klodsen 1cm på isen? er der nogle der kan hjælpe med det?


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. april 2012 af peter lind

A = F*s


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. april 2012 af mathon

 

                 A = |Fgnid| · (0,01 m) = 0,1·m·g · (0,01 m) = 0,1·(0,100 kg) ·(9,82 N/kg) · (0,01 m)


Skriv et svar til: Energi for at flytte kolds 1cm.?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.