Matematik

differentiering

25. april 2012 af warz0ne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har ike lille problem med en opgave. Jeg har set opgaven herinde før men kan simpelthen ikke finde ud af hvordan der er blevet regnet frem til det henvisende resultat ..



f (t) = 5,0 + 15,1 * e-0,046*t

1. hvad er t efter 8 timer.

f (8) = 5,0 + 15,1 * e-0,046*8
= 15,5

ligemeget hvordan jeg har prøvet mig frem kan jeg ikke få det til at blive 15.5. Nogen der kan hjælpe mig ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2012 af mathon

 

                          f(8) = 5,0 + 15,1e-0,0468

                          f(8) = 5,0 + 15,1e-0,368

                          f(8) = 5,0 + 15,10,692117

                          f(8) = 5,0 + 10,3818

                          f(8) = 15,3818 ≈ 15,4


Svar #2
25. april 2012 af warz0ne (Slettet)

tusinde tak :)


Skriv et svar til: differentiering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.