Matematik

Rullegardins Metode? HJÆLP

01. maj 2012 af xBolette (Slettet)

Jeg har en Ugeopgave der er pisse irriterne... -.-

HJÆLP!! plz! for er lort til matematik..

Det er både gange og divider

f.eks. 36,72 • 8

og forstår det ikke.. Vil ikke hjælpe så min lære vil blive glad..? 


Svar #1
01. maj 2012 af xBolette (Slettet)

Hov skriv venligst også et f.eks. på divider... Tak!


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2012 af Singlefyren (Slettet)

Det er nemmest hvis du ganger 3672 * 8 , og bagefter dividerer med 100. (flytter kommaet 2 pladser)

3672 * 8  =   16

                   560

                 4800

               24000

               29376           / 100    =   293,76

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2012 af Singlefyren (Slettet)

36,72 / 8

På samme måde er det lettest at dividere 3672 og derefter rykke kommaet 2 pladser.

Dividere:

       3672                      = 459            / 100    =  4,59

l   32 

         472

         400

           72

           72

            0


Svar #4
01. maj 2012 af xBolette (Slettet)

Ohhh tak!! Min dag er reddet xD


Skriv et svar til: Rullegardins Metode? HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.