Kemi

Beregn OH

01. maj 2012 af karlemeil (Slettet) - Niveau: C-niveau

Mangler hjælp og forklaringen til følgende opgave:

Beregn [OH-

a. i sæbevand med pH = 10.6

b. i klorin med pH = 12. 8

 

:-*


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2012 af mathon

generelt
ved 25ºC
                        [OH- ] = 10-14 / [H3O+] = 10-14 / 10-pH = 10pH -14


                        [OH- ] = 10pH -14


Svar #2
01. maj 2012 af karlemeil (Slettet)

Tusind tak :D

så:

a. [OH-] = 1010.6-14 = 0.0003981071706

b. [OH-] = 1012.8-14 = 0.06309573445

? :D er dette korrekt


Skriv et svar til: Beregn OH

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.