Kemi

Er dette korrekt?

01. maj 2012 af karlemeil (Slettet) - Niveau: C-niveau

Beregn OH-  i følgende:

 

a.sæbevand med ph 10.6

[OH-] = 1010.6-14 = 0.0003981071706

 

 

b. klorin med ph 12.8

[OH-] = 1012.8-14 = 0.06309573445

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2012 af mathon

 

    ...du fik svar
             i

       https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1186406


Skriv et svar til: Er dette korrekt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.