Matematik
kan dette passe?
24. august 2005 af
mettma (Slettet)
jeg skal bevise følgende:
At integralen af
2/(3+4x)^2 = (29+40x)/(6+8x)
mine beregninger når jeg differntierer (29+40x)/(6+8x):
h(x)=29+40x, h'(x)=40
g(x)=6+8x, g'(x)=8
F'(x)= (h'(x)*g(x)-H(x)*g'(x))/g(x)^2
=(40*(6+8x)-(29+40x)*8)/(6+8x)^2
=(240+320x-232-320x)/(6+8x)^2 = 8/(6+8x)^2.
som i kan se er mit resultat forkert, men jeg mener da ikke at jeg har gjort noget galt. Noget er der galt og måske er jeg selv helt galt på den, men hvis der nogen der kan fortælle mig hvad det er der galt må i meget gerne!!
mvh mettma
At integralen af
2/(3+4x)^2 = (29+40x)/(6+8x)
mine beregninger når jeg differntierer (29+40x)/(6+8x):
h(x)=29+40x, h'(x)=40
g(x)=6+8x, g'(x)=8
F'(x)= (h'(x)*g(x)-H(x)*g'(x))/g(x)^2
=(40*(6+8x)-(29+40x)*8)/(6+8x)^2
=(240+320x-232-320x)/(6+8x)^2 = 8/(6+8x)^2.
som i kan se er mit resultat forkert, men jeg mener da ikke at jeg har gjort noget galt. Noget er der galt og måske er jeg selv helt galt på den, men hvis der nogen der kan fortælle mig hvad det er der galt må i meget gerne!!
mvh mettma
Svar #1
24. august 2005 af frodo (Slettet)
der er ingen fejl. Du skal bare omskrive dit resultat lidt, så det bliver det samme som integranden. det kan godt lade sig gøre
Skriv et svar til: kan dette passe?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
