Matematik

Matematik - Vektorer/Kræfter - HTX/B

02. maj 2012 af Emilfury (Slettet) - Niveau: B-niveau

http://puu.sh/sxS3

Min opgave er at:

http://puu.sh/sxUO


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Du skal sådanset bare bruge sin og cos og tan

tan(v) = Fr/Fs

Men samtid er den resulterende kraft jo også summen af alle kræfter, så kan problemet løses.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2012 af mette48 (Slettet)

Jeg kan ikke læse teksten, den er for lille

Fs = Ft*cos v
Fv=Ft*sin v


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

#2

Der er faktisk en acceleration at tage hensyn til.

Edit: Sorry havde ikke set det sådan


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)


Skriv et svar til: Matematik - Vektorer/Kræfter - HTX/B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.