Kemi
Kemi opgave
26. august 2005 af
Mars Volta (Slettet)
Hejsa.
Jeg har problemer med at løse følgende opgave:
Jeg har et bjerrumdiagram for oxalsyre. Jeg skal bestemme stofmængderne af oxalsyren, hydrogenoxalationen og oxalationen idet pH=5.
Eftersom i ikke kan se diagrammet kan jeg informere at Xs=0,15 for hydrogenoxalationen og 0,85 for oxalationen.
Hvordan finder jeg stofmængderne?
Jeg har problemer med at løse følgende opgave:
Jeg har et bjerrumdiagram for oxalsyre. Jeg skal bestemme stofmængderne af oxalsyren, hydrogenoxalationen og oxalationen idet pH=5.
Eftersom i ikke kan se diagrammet kan jeg informere at Xs=0,15 for hydrogenoxalationen og 0,85 for oxalationen.
Hvordan finder jeg stofmængderne?
Skriv et svar til: Kemi opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
