Matematik

Har jeg regnet rigtigt?

14. maj 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Hej

jeg har vedhæftet opgaven.

Jeg har fået 13,45 m, er det rigtigt..?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2012 af placebo321 (Slettet)

Mit bud ud fra de sparsomme informationer og under antagelse af at udehuset ligger i forlængelse af huset

A = l*b

l = 3*b+4

løs 275 = (3*b+4)*b og benyt den positive løsning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2012 af SuneChr

# 0   Beskriv, hvordan udestuen ligger i forhold til huset.


Svar #3
14. maj 2012 af vedikkerigtig (Slettet)

Der står ikke mere end det.


Skriv et svar til: Har jeg regnet rigtigt?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.