Matematik

Trekanter (2)

15. maj 2012 af chkr11 (Slettet)

Dette er en del af en aflevering til i morgen og g mangler kun at lave tre opgaver. En af dem er denne: Help me!

Vedhæftet fil: Dok3.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2012 af mathon

                               sin(A) = 0,7 / 11,6    og    0<A<90º

                               |EF| = (4,2 km)·sin(3,2º)

                               |AG| = (√(11,62 - 0,72) + 2,2 + 4,2·cos(3,2º)) km


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2012 af Randers8930 (Slettet)

A = Sin-1(0,7/11,6) = 3,46 Grader


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. maj 2012 af mette48 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. maj 2012 af Randers8930 (Slettet)

B = Sin(3,2)*4,2 = 0.23


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. maj 2012 af Randers8930 (Slettet)

Håber det kan bruges ;)


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. maj 2012 af Euroman28

I spg 1) kan du bruge sin(A)=|BC|/|AB| til at bestemme vinkel A.

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #7
16. maj 2012 af chkr11 (Slettet)

Hvordan finder man b) den samlede højdeforskel EG på bjergstrækningen?

Og kan c) længden af AG udregnes på en lidt mere enkel måde?


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. maj 2012 af mathon

 

                                                Pythagoras        aflæst     trigonometri
                                  |AG| = (√(11,62 - 0,72) + 2,2 + 4,2·cos(3,2º)) km


                                 |EG| = |BC| + |AF|
 

                                 |EG| = (0,7 + 4,2·sin(3,2º)) km

 

................

trigonometri i retvinklet trekant:

                                                           cosinus til en spids vinkel er lig med forholdet mellem vinklens
                                                           hosliggende katete og hypotenusen

                                                           sinus til en spids vinkel er lig med forholdet mellem vinklens
                                                           modstående katete og hypotenusen


Svar #9
16. maj 2012 af chkr11 (Slettet)

Hvad er AF?


Svar #10
16. maj 2012 af chkr11 (Slettet)

Jeg får  |EG| = (0,7 + 4,2·sin(3,2º)) km til 0,934450321??


Brugbart svar (0)

Svar #11
16. maj 2012 af mathon

                                 |EG| = |BC| + |EF|


Svar #12
16. maj 2012 af chkr11 (Slettet)

EG=B+EF

EG=0,7+0,23

EG=0,93

??


Skriv et svar til: Trekanter (2)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.