Matematik

diff. ligning

19. maj 2012 af Colloio (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 hej

 

jeg har en diff. ligning som jeg har svær ved at løse dx/dt+((l+1)/t+Z(L+1))x=0

 

okay skal min min ligning sættes op på denne måde ud fra panserligningen x'(t)+p(t)x(t)=q(t)

hvor du/dx=x´(t) og p(t)=((l+1)/t-Z/(l+1)) og u=x(t) og q(t)=0?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Se nu svaret i din anden tråd. Der er ingen grund til at starte en ny tråd med det samme spørgsmål.

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1194847


Skriv et svar til: diff. ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.