Kemi
Atm. lufts densitet v. 25C?.
28. august 2005 af
Lena (Slettet)
Kan ikke finde værdien, har den kun for nul grader celcius.
Nogen det kan hjælpe?
Nogen det kan hjælpe?
Svar #1
28. august 2005 af jClausen (Slettet)
Hvis du har den ved nul grader kan du bruge ideal gas ligningen
P*V=n*R*T og sætte n=m/M
Ved lidt omregninger skulle du kunne komme frem til densiteten da den er
d=m/V
når ligningen så er fundet kan du indsætte værdierne som du allerede har og regne densiteten ved 25 grader
P*V=n*R*T og sætte n=m/M
Ved lidt omregninger skulle du kunne komme frem til densiteten da den er
d=m/V
når ligningen så er fundet kan du indsætte værdierne som du allerede har og regne densiteten ved 25 grader
Svar #2
28. august 2005 af Lena (Slettet)
hmm
Er ikke helt sikker på om du forstod mit spørgsmål.
Det er meningen at du vil have mig til at regne densiteten ud fra d = m/V?
Problemet er, jeg kun har volumen, og faktisk skal finde massen (skal bruges til videre beregning)Jeg har ikke en masse at gå ud fra, hvor jeg derved kan beregne densiteten.
Er ikke helt sikker på om du forstod mit spørgsmål.
Det er meningen at du vil have mig til at regne densiteten ud fra d = m/V?
Problemet er, jeg kun har volumen, og faktisk skal finde massen (skal bruges til videre beregning)Jeg har ikke en masse at gå ud fra, hvor jeg derved kan beregne densiteten.
Svar #3
29. august 2005 af jClausen (Slettet)
hvis du gjorde som jeg har skrevet ovenfor vil du kunne komme frem til følgende formel:
d=(p*M)/(R*T)
p = 1 atm, eller 1.013 bar
M = (lig et par tal sammen)
R = konstant afhænger af brug af atm/bar
T = 273 K (0 grader C)
se om du ikke kan bruge det til noget
d=(p*M)/(R*T)
p = 1 atm, eller 1.013 bar
M = (lig et par tal sammen)
R = konstant afhænger af brug af atm/bar
T = 273 K (0 grader C)
se om du ikke kan bruge det til noget
Skriv et svar til: Atm. lufts densitet v. 25C?.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
