Matematik

Vektor matematik

24. maj 2012 af LW09 (Slettet)

Hej derude.. Jeg sidder med en matematik opgave om vektor, men jeg har svært ved at lave opgaven..:( er der derfor nogle som kan hjælpe mig med opgaven :)? jeg vedhæfter filen

Vedhæftet fil: Udklip 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. maj 2012 af 012343210

opgave 1

Laves ved at udregne scalarproduktet af de 2 vektorer => a1 * b1 + a2 * b2 = scalarproduktet. Derefter udregnes lænden af de 2 vektorer via pythagoras og til sidst isoleres viklen i det andet udtryk for scalarproduktet [a]*[b]*cos(v)=scalarproduktet

 

Opgave 2

Kan laves på samme måde bare hvor vektorene AB og AC først findes. 

vektor AB er den vektor som angiver vejen fra punkt A til punkt B. Derfor udregnes den ved at tage punkts B kordinater og trække punkts A kondinator fra. eks. A(4,3) B(8,8), vektor AB=(8-4,8-3)=(4,5) <-ville dog undlade kommaet og skrive 4 over 5 istedet, når det nu er vektorer


Svar #2
24. maj 2012 af LW09 (Slettet)

TAAK :D


Skriv et svar til: Vektor matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.