Matematik

Integrale - Areal af rektangel under en punktmængde M

28. maj 2012 af hvorforerallebrugernavnopgtaget (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa :)

Jeg har svært ved opgave b i denne. Har vedhæftet opgaven på siden.

Håber I kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: Opgave integrale.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. maj 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

I a har du regnet arealet af M.

Nu kender du alle sider i et rektangel, hvis areal du kan trække fra M for at svare.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2012 af placebo321 (Slettet)

Det opgavesæt er en joke, så nemt det er. Håber vi får et lignende til eksamen.

Arealet får du ved at sige

Askraveret = AM - 2*|x|*f(x)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2012 af placebo321 (Slettet)

#1

Rettelse af 1. Du skal trække arealet af rektanglet fra M - ikke omvendt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

Denne opgave er Opg 12 i fredagens eksamenssæt Matematik A, stx, den 25. maj 2012 .

Opgaven er også diskuteret i denne tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1197928


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#3

Det er jo netop det, der er svaret i #1.


Brugbart svar (0)

Svar #6
28. maj 2012 af dikkelmikkel (Slettet)

Rettelse af #3

Det står der også


Svar #7
28. maj 2012 af hvorforerallebrugernavnopgtaget (Slettet)

Tak for svarene :) 

Hvorfor skal jeg tage længden af x og ikke længden af f(x)?

Altså I siger: Askraveret = AM - 2*|x|*f(x)


Brugbart svar (0)

Svar #8
28. maj 2012 af Andersen11 (Slettet)

#7

Fordi på det relevante interval er f(x) ≥ 0 , og derfor er |f(x)| = f(x) .


Skriv et svar til: Integrale - Areal af rektangel under en punktmængde M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.