Matematik

bevis at 1+1=2

28. august 2005 af Matthias_ (Slettet)
Godaften
Vores mat-lærer har givet os en virklig mærklig opg. for. Han vil have at vi skal bevise at 1+1=2.
Jeg tror ikke helt jeg forstår hvad han mener.
Er der nogle er kan forklare det

????

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2005 af Waterhouse (Slettet)

http://mathforum.org/library/drmath/view/51551.html

Svar #2
28. august 2005 af Matthias_ (Slettet)

det fatter jeg altså ikk noget af.

Svar #3
28. august 2005 af Matthias_ (Slettet)

???

Skriv et svar til: bevis at 1+1=2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.