Matematik
Problemer med punktmængde
Hej, jeg har to funktioner. Som er givet ved. f(x) =1/2x^2-5x+14 og h(x)= 6
Jeg har min areal formel som hedder M1= ∫ h(x)-f(x)dx grænserne hedder a=2 og b=8
Når jeg har indsat funktionerne ind i min areal formel, så får jeg altså -114 ?? kan det passe ?
Svar #1
29. maj 2012 af nielsenHTX
du har rigtigt nok sagt at h(x)>f(x) i intervallet [2,8].
Du ophæver ikke minus parentesen rigtigt eller rettere du har ikke sat nogen.
Du har udregnet
2∫8 6-1/2x^2-5x+14 dx=-114 MEN du skal udregne
2∫8 6-(1/2x^2-5x+14)dx =2∫8 6- 1/2x^2+5x-14)dx =osv...
jeg får det til M=18
Skriv et svar til: Problemer med punktmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
