Matematik

ET HURTIGT MATEMATIK SPØRGSMÅL

01. juni 2012 af SofieNygaard2 - Niveau: B-niveau

Hej

Nogle der kan regne denne opgave uden hjælpemidler og forklare step for step hvordan, jeg er hoppet lidt af her :)

 

6(8/3  - 1/3)

 

jeg ved det skal give:

 

42/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2012 af lalalalama (Slettet)

Du ganger ind tælleren også trækker du dem fra hinanden.. dvs

 

(48/3 - 6/3) = 42/3 


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2012 af AureliaWoods (Slettet)

Nu har jeg jo ikke lige haft sådanne opgaver for, men er det ikke bare:

8/3 - 1/3 = 7/3

6 * 7/3 = 42/3

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2012 af anonym000

=14

- - -

...............


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. juni 2012 af AureliaWoods (Slettet)

Jeg skrev forkert, glemte at hæve paranteserne. Var lidt for hurtig der, men ja, jeg vil nok sige det samme som lalalama og anonym000

6(8/3 - 1/3)

6*8/3= 48/3

6*1/3= 6/3

48/3 - 6/3= 42/3

42 : 3 = 14


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. juni 2012 af anonym000

Men da du ikke vidste, hvad det gav til prøven uden hjælpemidler, skulle du havde ganget 6 ind i parentesen og derefter sådan...:

6(8/3  - 1/3)=48/3  - 6/3=42/3=14

- - -

...............


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. juni 2012 af SuneChr

#  0    Kan du slet ikke huske, hvad du lærte i 6. klasse?

På B-niveau må du vise, at du er matematisk voksen til at fortsætte.


Brugbart svar (0)

Svar #7
01. juni 2012 af NejTilSvampe

6(8/3  - 1/3)

6 * (7/3)

(6/3) *7 

2 * 7 

14

eller :

6*(8/3) - 6*(1/3)

(6/3) * 8 - (6/3) * 1

2*8 - 2

16 - 2

14


Brugbart svar (0)

Svar #8
01. juni 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det er B-niveau på STX ?


Svar #9
02. juni 2012 af SofieNygaard2

Go’ morgen og mange tak for hjælpen alle sammen


#6 Nej ”Hr. Underviser” jeg kan ikke huske hvad jeg lavede i 6. klasse, hvilket gør at jeg henvender mig til studieportalen (hvilken fantastisk mulighed). Har du noget relevant jeg kan bruge lige i dette tilfalde jamen så skriv, hvis ikke, så smut tilbage i den lanestol du nu engang kom fra, hvor du kan spilde resten af dine døde år med at kigge ud af vinduet.

 

 


Svar #10
02. juni 2012 af SofieNygaard2

lænestol*


Skriv et svar til: ET HURTIGT MATEMATIK SPØRGSMÅL

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.