Matematik

Finde planintegralet for ∫∫r x 2 dA, hvor R er begrænset i xy-planen af kurverne y=x^2 og y=x^3

03. juni 2012 af Evilbully (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg har nogle begyndelses problemer med den her opgave. Jeg er klar over ,at jeg ved den ene integration skal indsætte grænserne x^2 og x^3. Men ved hvilken  og hvorfor ?

 

På forhånd tak =)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2012 af mathon

 

                                              2·∫x2x^3 dxdy


Skriv et svar til: Finde planintegralet for ∫∫r x 2 dA, hvor R er begrænset i xy-planen af kurverne y=x^2 og y=x^3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.