Matematik

uden hjælpemidler

03. juni 2012 af ilubabs (Slettet)

Hej.

 

Er svaret på opgave 3

100 = 4 · a2
(100 / 4) =a2
2
√(100/4) = 5

 

Hvordan løses opgave 4, når jeg ikke kender a hvordan skal jeg så finde diskriminanten
d = b2 - 4ac

 

På forhånd tak  

Vedhæftet fil: Unavngivetdd.jpg

Svar #1
03. juni 2012 af ilubabs (Slettet)

opgaverne findes i vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2012 af YesMe (Slettet)

Til opgave 4.

Løs ligningen mht. a

0 = 42 - 4a·2


Svar #3
03. juni 2012 af ilubabs (Slettet)

skal a så isoleres


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. juni 2012 af mette48 (Slettet)

Er svaret på opgave 3

Jeg savner noget af opgaveteksten til opgave 3, hvor kommer 100 fra?

nej (hvis dette er løsningen til opg 3

100 = 4 · a2

25=a2

a=5 v a=-5

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2012 af YesMe (Slettet)

#4

Denne opgave gælder, hvis a > 0.


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. juni 2012 af mette48 (Slettet)

ax2+4x+2=0

d=42- 4 *a*2 =16-8a

der er en løsning når d=0

16-8a=0 ⇒ a=2


Svar #7
03. juni 2012 af ilubabs (Slettet)

Hvordan løses henholdvis opgave 3 og 4 uden hjælpemidler

 

#4 i opgaven står der (2,100) er bare kommet til at klippe det væk ved en fejl, men det er hele opgave formuleringen.

 

 


Skriv et svar til: uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.