Matematik

model ?

03. juni 2012 af camillaaaaaa1234 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe til hvordan jeg kan gribe denne opgave ad, uden hjælpemidler ?

I en model kan sammenhængen mellem højde og alder for drenge i alderen 5 år til 17 år
beskrives ved
y =5,5x+110
hvor y er højden målt i cm, og x er alderen målt i år efter det femte år.
Gør rede for, hvad tallene i modellen fortæller om drenges højde.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2012 af ilubabs (Slettet)

a er det de vokser med pr. år altså 5,5 cm
b er så højde de var i det femte år altså 110 cm.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2012 af peter lind

Find y(0) og hvor meget y vokser med når x vokser med 1


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2012 af jnl123

ved 5 år er den forventede højde (vel gennemsnittet) for drenge 110 cm

derefter stiger deres højde 5,5 cm hvert år frem til 17 års alderen


Svar #4
03. juni 2012 af camillaaaaaa1234 (Slettet)

kan det passe hvis man siger x0= 5 og y0= 17 ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. juni 2012 af jnl123

y er højden, så det ville nok ikke være rigtigt at sige y0=17. Hvis man skal snakke om x0 og y0 i denne opgave så ville jeg sige:

x0=0  (dvs. 5 år)

y0=110


Skriv et svar til: model ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.