Fysik

HJÆLP til nyttevirknings formel

03. juni 2012 af 1234512 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej i for at beregne nyttevirkningen skal man bruge Enytte og Etilført, hvordan beregner man Etilført:)

¨Håber nogen kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. juni 2012 af Wutever (Slettet)

Hvis du f.eks. har en glødepære med effekten 100 W, som er tændt i 1 sekund, så vil den omsatte energi være 100 J, fordi følgende formel gælder: ?E=P*?t=100W*1s=100J. Den omsatte energi er så også den tilførte energi :)   ? = trekant  

Svar #2
03. juni 2012 af 1234512 (Slettet)

tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: HJÆLP til nyttevirknings formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.