Matematik

markedets ligevægt

06. juni 2012 af majken75 (Slettet) - Niveau: C-niveau

kæmper lige med forståelse her..

 

ex

 

28-0,004m=2+0,0025m

26=0,065m

m= 4000

 

hvordan bliver det 4000????

 

prøver at forstå svaret på en tidligere eksamesopgave....

ps er der nogel der kender en god hjemmeside, men regneregler, hvis man skal forstå den helt fra starten???

 

hjælpppp!!!!!!!!!!!!!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. juni 2012 af WHiP (Slettet)

2/y.

Når y er større end 1så er brøken et lille tal.

2/2=1, 2/4=0,5 osv.

Når y er mindre end 1 så er brøken et større tal.

2/0,5=4, 2/0,25=8 osv.

Derfor:

26=0,065m, m=26/0,065 <=> m=4000


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. juni 2012 af SuneChr

26 = 0,065·m  ⇔   m  =  26 / 0,065  Forlæng brøken med 1000  så vi får  26000 / 65  =  ............

Det er en ganske almindelig ligning.


Skriv et svar til: markedets ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.